Πολιτική επιστροφών


Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μέσω του e-shop www.nextphone.gr στο κατάστημα της εταιρείας μας στην διεύθυνση :

Βεϊκου 1 περιοχή Μακρυγιάννη πλησίον του σταθμού Μετρό Ακρόπολης


• Μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.
• Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του θα πρέπει να μην έχει ανοιχτεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.
• Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής, κ.λ.π.).


Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :τηλεφωνικά στο νούμερο +30 211411 5149

   ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα Επικοινωνίας του e-shop είτε μέσω email στο support@nextphone.gr


Οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα ελέγξουν την κατάσταση του προϊόντος και θα σας ενημερώσουν για την περαιτέρω διαδικασία. Εφόσον επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε νωρίτερα με το κατάστημα μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.


Στην περίπτωση που δεν σας διευκολύνει η προσέλευση στο κατάστημά μας, τότε μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier)

Σε αυτή την περίπτωση θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία.


1.    Συσκευάστε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο.

2.    Τοποθετείστε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει την απόδειξη αγοράς


Σας ενημερώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει κάποιον από τους παραπάνω όρους, και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν τον ίδιο.


Είμαστε στην διάθεσης σας για οποιαδήποτε απορία