Η Εταιρία μαςΤο site www.nextphone.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου, της ομόρρυθμης εταιρείας «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ»  


Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στο Εμπόριο κινητής τηλεφωνίας

Έδρα της εταιρείας: Βεϊκου 1 , τ.κ.11742

περιοχή Μακρυγιάννη (Σταθμός Μέτρο Ακρόπολη)

ΑΦΜ: 998311683 Δ.Ο.Υ.: ΣΤ’ΑΘΗΝΩΝ

Email επικοινωνίας: support@nextphone.gr

Τηλ. Παραγγελιών: + 30 211 411 5149

Τηλ. Φαξ : + 30 2109220409


 


Η εταιρεία μας είναι μια Ελληνική εταιρία που συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες της Ελληνικής επικράτειας με στόχο να προσφέρουμε χαμηλές τιμές στους πελάτες μας και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε όλοι μαζί τις θέσεις εργασίας μας βάζοντας ένα λιθαράκι στην στήριξη της οικονομίας μας.


Η αξιοπιστία και η συνέπειά μας καθώς και η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών , είναι τα χαρακτηριστικά που μας ώθησαν και δημιουργήσαμε το πιο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό Κατάστημα τηλεφωνίας και αξεσουάρ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες , μας επιτρέπουν να σας στέλνουμε άμεσα τα προϊόντα που εσείς θέλετε, των κατασκευαστών που προτιμάτε, χωρίς να χρειάζεται να απευθυνθείτε σε πολλούς μεσάζοντες ξεχωριστά. 


Βρείτε αυτό που θέλετε μέσα από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων, εξοπλισμού και αναλωσίμων, που διαθέτουμε.


Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ασφάλεια και ταχύτητα .

Επιπλέον, το τμήμα Service, συντηρεί και επισκευάζει όλες τις φορητές συσκευές που διαθέτετε, κάνοντας ολοκληρωμένη την παροχή υπηρεσιών από εμάς προς εσάς.  Δίνουμε λύσεις στις αυξανόμενες ανάγκες σας και είναι τιμή μας που συμμετέχουμε έστω και λίγο στη βελτίωση της επικοινωνίας σας και τη χρήσης της τεχνολογίας.


Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας, να μας γνωρίσετε και να συζητήσουμε τις ανάγκες στην επικοινωνία και τους τρόπους που εμείς μπορούμε να σας υποστηρίξουμε.